Wij bij Belcura vinden een goede zorg van uitermate belang. Hieronder kan u meer terugvinden over onze aanpak te Brussel en welke zorgen wij aanbieden.

Onze zorgen

  • Hygiënische zorgen, ADL (activiteiten dagelijks leven)
  • Medicamenteuze gebeuren ‘ zorgen’, helpen bij medicatie
  • Chemotherapie
  • Bloedafname & staalafname “ monsterslabo

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het intakegesprek neemt onze zorgcoördinator een verpleeganamnese en noteert wat u als patiënt en/of uw mantelzorger zeggen. Rekening houdend met de voorschrift(en) van de arts, begeleid hij/zij u in de zorgen die afstemmen op uw zorgnoden en wensen (tijd, dag..). Hier wordt tevens rekening gehouden met onze planning. Deze is flexibel maar nooit ten koste van andere patiënten. Wanneer de prioriteit zich aandringt dan doen wij ons best om een zo optimale oplossing te vinden.

De volgende dagen - tijdens de eerste zorgen - maakt u kennis met uw toegewezen vaste thuisverpleegkundige, en hij/zij bekijkt samen met u uw zorgvraag/zorplan. Dit om te bekijken of alles goed verloopt. Wanneer er een mogelijkheid vrijkomt die uw wens zal behartigen wordt u daar automatisch op de hoogte van gesteld. Op die manier weet u dat wij aan al onze patiënten denken en dit volgens een logisch haalbare manier. Samen staan wij sterk in de thuisverpleging, het zoeken van een goede communicatie én het vinden van een passende oplossing.

We zijn bewust dat sommige klanten misschien niet altijd iets durven te vragen, of zeggen wat ze juist denken omdat ze zich er niet goed bij voelen. Of ze willen niet storen. Daarom vragen wij u om uw wensen en/of opmerkingen via het contactformulier op onze website, of via email info@belcura-brussel.be door te geven. Wij horen het graag van u en we geven zeker een gevolg aan uw verklaring.